Diensten

Natuurlijk bieden wij samen, alles op het gebied van personen vervoer. Maar we zijn met elkaar zoveel meer in onze branche. Ieder met een eigen identiteit en dienstenpakket. Onderstaand meer informatie over de hoeveelheid aan mogelijkheden in de branche en met deze website.

Cliënten

Wij vertrouwen er op dat cliënten via onze website sneller hulp vinden bij vragen over personenvervoer.

Opdrachtgevers

In het web van aanbieders, inschrijvers, en de inmiddels vele websites is het ook voor opdrachtgevers in de markt soms ver zoeken. Wij trachten hier gezamenlijk een schot voor de boeg te geven van serieuze taxi en branche gerelateerde bedrijven. Voor u, en met u, zorgen voor een betere branche waardering, hoge kwaliteit van de diensten en altijd klantvriendelijke service. Zoals u, cliënten, maar ook de bedrijven in de branche graag willen.

Samenwerkende partijen

Vele partijen met ieder zijn of haar eigen diensten. Gemene deler is natuurlijk de branche personen vervoer. Door samen een representatief overzicht te geven van wie we zijn en waar we gevestigd zijn, helpen we uiteindelijk onze cliënten maar ook elkaar. Wellicht is de weg naar de cliënt korter geworden, geraakt u meer in de aandacht, brengt uw branchegenoot u op ideeën, et cetera.

Graag dragen wij, Taxi Service Nederland, ons steentje bij en faciliteren uw bedrijfspresentatie online met vermelding van uw eigen website, logo, bereikbaarheid en diensten. Zonder enige verplichting! Meld u vandaag nog aan en zorg dat ook u er bij staat, bij taxi Service Nederland

 

Reacties Verbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bandenaccu